سیم خاردار خطی چیست و چه کاربردی دارد ؟
سیم خاردار خطی چیست و چه کاربردی دارد ؟
تاریخ : ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
زمان مطالعه : دقیقه
سیم خاردار خطی رشته های فلزی است که در مناطق مختلفی جهت حفاظت استفاده می شود. این سیم خاردار علاوه بر ایجاد امنیت برای محیط زیبایی خاصی به محیط می بخشد. لبه های تیز و خارهای زیاد سبب شده است که هیچ موجود زنده ای نتواند از داخل آن عبور کند و وارد محوطه حصار کشی شده شود. مخترع سیم های خاردار لوسین بی اسمیت و کنت هایو از ایالت متحده آمریکا هستند. ورود این محصول به بازار امنیت زیادی را برای پایگاه های نظامی به همراه داشت. این ابزار حفاظتی در دو نوع خطی و حلقوی تولید می شود که در زیر بیشتر با مدل خطی آشنا می شویم. سیم خاردار خطی عرضه سیم خاردار خطی و استفاده گسترده از آن امنیت زیادی را برای محیط های استفاده کننده رقم زد. این محصول متشکل از مفتول گالوانیزه می باشد. فرآیند تولید این محصول خاص و با استفاده از مفتول های تیز و برنده به صورت خاردار در می آید. گالوانیزه گرم از ارزان ترین و مقرون به صرفه ترین مفتول های موجود در بازار است. استفاده از دو رشته مفتول و پیچیده شدن آن ها شکل نهایی محصول را تشکیل می دهد. هر کلاف این محصول چیزی حدود 15 تا 25 کیلوگرم می باشد. در محیط های کارگاهی، فرودگاه ها، مخابرات و .. این محصول کارایی زیادی دارد و نصب و جابجایی آسانی دارد. از ویژگی های بارز این محصول انعطاف پذیری بالا، حمل و نقل آسان، وزن کم، ضخامت مناسب، دوام و طول عمر بالا، مناسب شرایط جغرافیایی مختلف و … می باشد.

انواع سیم خاردار خطی

به طور کلی سیم خاردار خطی مدلی بی نظیر جهت حفاظت در جای جای دنیا می باشد. این سیم در دو نوع خطی سوزنی و خطی تبری یا تیغی دسته بندی می شود. • سیم خاردار خطی سوزنی: ساختار این سیم متشکل از 4 رشته سیم مفتول گالوانیزه است. دو رشته از این مفتول ها به شکل پیچ خورده بافته شده و دو رشته بعدی با فاصله ی معینی به دورتا دور رشته دیگر تابیده شده است و در هر نقطه چهار خار تیز و برنده به وجود می آید. هر کلاف این سیم ها وزن حدودی 25 کیلوگرم را دارند و قطر مفتول ها و خارهای آن 2 تا 2.5 میلی متر می باشد. فاصله بین خارها متفاوت می باشد و با توجه به نیاز مشتری از 7 تا 10 سانتی متر متغیر است. • سیم خاردار خطی تبری: مدرن ترین سیم موجود در بازار خطی تبری می باشد. خارهای این سیم از جنس ورق گالوانیزه هستند و برخلاف سایر سیم ها از جنس مفتول نیستند. کلاف های این محصول با وزن حدود 20 تا 25 کیلوگرم در بازار عرضه می شوند.

کاربرد سیم خاردار خطی چیست؟

مهم‌ترین و عمده ترین کاربرد سیم خاردار خطی می توان به حصار کشی اطراف زمین های کشاورزی و باغات، ساختمان های نیمه کاره و یا محیط های حفاظت شده اشاره کرد. سهولت نصب و اجرای این سیم و در کنار آن مقاومت بالا باعث شده است که تقاضای زیادی برای این محصول در بازار باشد. از این مدل سیم بیشتر در مواردی استفاده می شود که از لحاظ امنیت دارای اهمیت زیادی نباشد و سیم بیشتر جهت حفاظت یا جداسازی محیط و مانعی برای ورود افراد و حیوانات به داخل محوطه باشد.

سیم خاردار خطی نکات مهم در هنگام خرید سیم خاردار

اگر برای حصار کشی محوطه ی شخصی یا عمومی تصمیم به استفاده از سیم خاردار خطی را گرفته اید بهتر است قبل از خرید نکات زیر را مدنظر قرار دهید. • مهم‌ترین پارامتر که در هنگام خرید سیم باید به آن دقت شود استاندارد محصول است. تمامی فنس ها باید دارای استاندارد IS278 باشد. • دومین پارامتر کیفیت محصول است. همانطور که می دانید در ساخت سیم های خاردار از مفتول فولادی استفاده می شود. فولادهای درجه یک از دوام و مقاومت بالایی برخوردار هستند و می توانید سالیان سال در شرایط آب و هوایی مختلف از آن استفاده کنید و اطمینان که حاصل کنید که مفتول دچار خوردگی و زنگ زدگی نمی شود. • نوع بسته بندی محصول یکی از مواردی است که شاید از نظر شما چندان مهم نباشد اما اگر کلاف های سیم درست بسته بندی نشوند سبب حمل نادرست و در نتیجه خرابی و بلا استفاده شدن سیم می شود.

نحوه نصب انواع سیم خاردار

برای نصب هر کدام از انواع سیم خاردار نیاز به پایه فنس داریم. در بیشتر موارد از سیم حلقوی در بالای توری حصاری یا بالای دیوارها جهت امنیت بیشتر استفاده می شود. در ابتدای انواع سیم ها دسته هایی قرار گرفته شده است که از طریق این دسته ها می توان سیم را کاملاً بکشید و با استفاده از پایه ها آن را محکم کنید.مدل حلقوی سیم با دو روش نظامی و دیپلمات قابل نصب می باشد. قرار دادن پایه بر روی دیوارها و نصب سیم بر روی آن روش دیپلمات است که از طریق بست، سیم را محکم می کنند. نظم و زیبایی این روش نسبت به روش نظامی بیشتر و پر استفاده تر است. در هنگام نصب باید از وسایل حفاظتی دست استفاده گردد تا خارهای سیم به بدن آسیب نزند. مواظب باشید که سیم های کششی را تا حد زیادی نکشید چون موجب شکستن مفتول می شود. اگر بخواهیم به صورت همزمان از دو مدل خطی و حلقوی در کنار هم استفاده کنیم بهتر است ابتدا دو ردیف سیم خطی به موازات هم نصب شود و سپس سیم حلقوی در وسط سیم خطی نصب شود. این روش موجب افزایش امنیت و تثبیت سیم حلقوی می شود.  
دیدگاه ها

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *